El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tieta republicana de Letícia segueix atacant-la: ara, tirant floretes al seu exmarit
  • CA

La reina Letícia té a la família una tieta díscola que li genera molts maldecaps. Henar Ortiz, republicana, d’esquerre i a favor de la independència catalana, mai no ha tingut pèls a la llengua. Poc li importa que la seva neboda sigui monarca, ella segueix carregant contra la família reial i tot el que l’envolta. En alguna ocasió, fins i tot ha arribat a criticar-la a ella directament…

 

Reina Letícia | Europa Press

 

Aquesta vegada, per això, l’ha atacat d’una manera molt més subtil. Com? Pilar Eyre ha parlat amb ella en exclusiva, una conversa de ‘Lecturas‘ que ha aprofitat per preguntar-li sobre l’exmarit de Letícia. L’escriptor i professor Alonso Guerrero va estar unit en matrimoni amb la Reina durant poc temps, però això no impedeix que tingui -o, almenys, tingués- bona relació amb la família Ortiz. 

 

Alonso Guerrero
Alonso Guerrero | Europa Press

 

Aquestes últimes setmanes ha tornat a ser notícia, arran de la seva boda amb una professora de l’escola en la qual treballa. Alonso torna a ser un home casat, una bona notícia de la qual Henar Ortiz no se n’hauria assabentat per ell: “Ah, es casa avui? No mantenim el contacte, pensava que s’havia casat fa un temps”.

 

Ara bé, si no segueixen parlant, no és perquè no es caiguin bé: “Li desitjo un bon rotllo… Per mi és un bon home!“. El pitjor de tot? Que de Felip VI només té males paraules i insults, el que evidencia setmana rere setmana al seu Twitter. 

 

 

La tieta de la Reina segueix atacant-la i carregant contra ella públicament, sense miraments. Què opinarà Letícia de tot plegat? Parlarà amb ella o optarà per seguir ignorant els seus menyspreus?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa