El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La salut de Mario Vaquerizo, millor: Alaska celebra que ja “funciona” al llit
  • CA

Mario Vaquerizo va preocupar els seguidors en anunciar que patia una artrosi degenerativa que el tenia lligat al llit. L’estrella va haver d’apartar-se dels escenaris per iniciar una rehabilitació dolorosa que no li faria gens de gràcia. Alaska va assegurar que el seu marit és un “mal malalt”, perquè no sap estar-se quiet. Des de llavors han anat compartint la seva evolució, que va a millor. De fet, vam poder veure’l en un acte publicitari que va aprofitar per confessar que es va trobant millor.

 

Ara, Les Nancys Rubias inicien la gira que durarà fins a l’octubre. Quina millor manera de promocionar-la que concedir una entrevista a ‘El Mundo‘? Alaska ha parlat amb ells sobre la publicació de l’últim disc i la preparació dels següents mesos lluny de casa: “Com et mentalitzes? Fent-ho, assajant. Per molt que et preparis, fins al tercer o quart concert no ho gaudeixes del tot. Ara bé, em ve molt de gust aquesta gira. La penúltima que vaig fer va ser horrible perquè em va sortir una hèrnia, però ara em trobo molt millor. S’ha de fer rehabilitació i pilates, perquè un dia pot fer-te més mal…”.

 

Alaska i Mario | Europa Press

 

Com està Mario, a tot això? “De l’artrosi està millor, bé. Ja no li fa mal, encara que no té tot el moviment… No és un bon malalt, com sabeu. Se l’ha de deixar… Més que paciència, se l’ha de deixar que s’enfadi amb mi mateix. Però no desaparec, sempre he d’estar allà en aquell brot”.

 

Mario Vaquerizo | Europa Press

 

Una de les confessions que més va sorprendre quan van anunciar que estava malalt, va tenir a veure amb el sexe. I és que la dolència feia que no tingués ganes de fer-ho: “Se li va anar la gana sexual, sí… És veritat. Quan estàs malalt, no tens ganes de res. Quan et fa mal, no et ve de gust. Però ara va millorant la cosa… Estem tornant a la nostra realitat en aquest sentit”, ha dit ara entre riures.

 

Era inevitable que li preguntessin sobre política en trobar-nos tan a prop de les eleccions, però ella segueix sense ganes de posicionar-se: “No em ve de gust, gens. És un avorriment. Si volgués parlar de política, estaria contractada a set programes de televisió, perquè és l’única cosa que els hi interessa”.

 

 

Una entrevista que deixa més tranquils els seguidors del matrimoni, però que deixa amb curiositat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa