El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia, sensual amb una brusa de llenceria i encaix a un acte literari
  • CA

Cada acte que presideix la reina Letícia acapara un munt de fotògrafs. Els mitjans necessiten veure com va veure la monarca, per tal d’analitzar la seva elecció estilística. Ha repetit conjunt? Estrena alguna peça de roba? Quins complements porta? Com s’ha pentinat? Les respostes a aquestes preguntes interessen, i molt. I és per això que l’atenció mediàtica l’envolta diàriament.

 

L’últim acte al qual ha assistit ha estat l’entrega dels premis SM de literatura infantil i juvenil ‘El Barco de Vapor’ i ‘Gran Agular’. Un esdeveniment literari molt important en el qual ha acaparat totes les mirades. En aquesta ocasió, ha deixat de banda els vestits i ha optat per recuperar un look de llenceria.

 

La reina Letícia, durant l'entrega de premis literaris de 'Barco de Vapor'
La reina Letícia, durant l’entrega de premis literaris de ‘Barco de Vapor’ | Europa Press

 

Sensual, però elegant: Letícia ha escollit una brusa blanca d’estil llenceria i escot V amb encaix. L’ha combinat amb una americana blanca i uns pantalons de vestir en negre, que li donava un aire més formal. 

 

La reina Letícia, durant l'entrega de premis literaris de 'Barco de Vapor'
 | Europa Press

 

Pel que fa als complements, ha lluït unes sabates en negre amb detalls transparents de Manolo Blahnik, un clutch amb acabat trenat i unes arracades llargues. El que més ha cridat l’atenció, per això, ha estat l’exagerat maquillatge d’ulls que s’ha fet. 

 

La reina Letícia, durant l'entrega de premis literaris de 'Barco de Vapor'
 | Europa Press

 

Aquest és un dels últims actes que té abans de posar rumb cap a Moçambic. S’hi estarà un parell de dies que de ben segur que ens deixen amb imatges i anècdotes que es comentaran fins a l’avorriment. De moment, però, tothom se centra en seguir analitzant cada detall dels seus outfits. Quins vestits portarà a la maleta cap a Àfrica? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa