La reina Letícia, amb un conjunt gris de 10 i complements de pell de serp

Com és habitual, els reis Felip i Letícia celebren el dia de Sant Jordi a l'entrega del premi Cervantes. El guardó literari aquest any ha caigut en mans de l'escriptora d'Uruguai Ida Vitale, que va destacar en evidenciar una gran humilitat i en dedicar un munt de gestos d'estima als monarques. 

 

Els reis, durant el premi Cervantes
Els reis, durant el premi Cervantes | Casa Reial

 

En aquesta ocasió, la Reina ha volgut recuperar un dels conjunts estilístics més elegants del seu vestidor. Carolina Herrera torna a lluir un Carolina Herrera que va causar sensació quan el va estrenar a finals del 2016, un abric de llana gris clar de mànigues acampanades a joc amb el vestit.

 

El detall més maco es veu en doblegar les peces, ja que tenen un forro de color lila -igual que el cinturó del vestit- que crea un contrast preciós. 

 

Els reis, durant el premi Cervantes
 | Casa Reial
Els reis, durant el premi Cervantes
 | Casa Reial
Els reis, durant el premi Cervantes
 | Casa Reial

 

Els complements amb els quals l'ha acompanyat tenen com a punt en comú l'estampat de serp. Les sabates de taló són de Magrit, d'aquest tipus de pell en un to blanc i gris. A més a més, la bossa també ha anat a joc. 

 

 

 

Un conjunt de 10 que l'ha tornat a fer brillar, així com el serrell de costat de nou. Les arracades, de diamants, també han intentat destacar... Amb quin look ens sorprendrà en el següent acte?

 

 

 

Comentaris