El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La prohibició que el rei Felip va imposar a Letícia quan es va casar
  • CA

Feia molt que Jaime Peñafiel no treia a la llum cap secret inconfessable de la reina Letícia, però ja tenim aquí una altra bomba. El periodista aprofita un article d’El Mundo en el qual criticava la decisió de Pedro Sánchez d’escriure unes memòries per revelar una anècdota que deixa en evidència el matrimoni dels Reis.

 

Que la monarca sigui periodista fa evident que li agrada escriure, una passió a la qual hauríem de sumar tot el que té a explicar si tenim en compte el radical canvi de vida que va experimentar des que es va prometre al príncep Felip. Cap llibre es vendria més que un autobiogràfic de Letícia: com se sent, com va viure els primers dies dins de la Casa Reial? Què hi ha de cert en els rumors de crisi amb Felip? És tan exigent amb les filles com diuen? Realment té una relació tan dolenta amb la reina Sofia Milers i milers de preguntes a respondre que el convertirien, sense cap mena de dubte, en best seller

 

 

Actualment sembla impossible i molt remot que la Casa Reial permetés a la Reina escriure’l i molt menys publicar-lo. Ara bé, aquest pensament agafa encara més pes arran de l’article de Peñafiel. I és que ha assegurat que el rei Felip hauria prohibit a Letícia que escrivís absolutament res.

 

“Mereix escriure unes memòries. O almenys un diari. Doncs bé, això va pretendre fer tot just casar-se. No hem d’oblidar que era periodista. I, sembla, que Felip la va sorprendre escrivint… I li ho va prohibir. Quan llavors podia. Crasso error“, deixa caure Peñafiel.

 

La reina Letícia
 | Europa Press

 

Són moltes les monarques que diàriament deixen per escrit tot allò que fan i el que senten. És el cas de la reina Elisabet d’Anglaterra, per exemple, que el redacta cada dia abans d’anar a dormir. Doncs bé, sembla que la reina Letícia ho té prohibit… Un fet que no agrada a Peñafiel, que veu com ens quedem sense una bomba: “M’agradaria que la dona de Felip hagués reprès aquella iniciativa. Un dia, si és sincer i s’escriu no per ser llegir pels altres, sinó com un alleujament puntual i íntim, com un onanisme dels fets de cada dia, pot arribar a ser tan valuós com la mateixa memòria. Endavant, estimada!”.

 

Farà cas Letícia al cronista i es decidirà a desafiar Felip? En cas de fer-ho, s’arribaria a publicar? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa