El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Fran Rivera, víctima d’un robatori a Barcelona
  • CA

Sembla que les polèmiques paraules de Fran Rivera han estat premonitòries… El torero va enfadar molts en assegurar obertament a Twitter que té por a venir a Barcelona: “Podria passejar tranquil·lament sense que m’insultin o em peguin?”, es preguntava. Doncs bé, qui ha patit un bon ensurt a la capital catalana ha estat la seva neboda.

 

Lucía Rivera, la filla de Cayetano i Blanca Romero, ha estat víctima d’un robatori pels carrers de Barcelona. Ella mateixa ho ha lamentat a Instagram, on ha denunciat aquest succés. El resultat? Un telèfon mòbil menys i un gran ensurt: “Us donaré un consell. Quan estigueu a una ciutat que no us coneixeu bé, no us fieu de Google Maps ni aneu pel carrer amb la bossa oberta o fent l’estúpid amb el mòbil”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

 

Per què ho diu això? Resulta que la jove havia quedat per sopar amb uns amics, per la qual cosa va buscar on era el caixer més proper i va anar-hi sola per treure’n. Després de 20 minuts caminant, no va trobar-lo, per la qual cosa va enfadar-se en veure que havia perdut el temps. En adonar-se que era ja molt tard, va fer mitja volta i va dirigir-se cap al restaurant. De camí cap allà, hauria passat per sota d’un pont… l’escenari del robatori.

 

Allà va trobar-se amb un noi, que s’hauria quedat mirant-la fixament: “Com que jo sóc tan guay, anava fent-me selfies amb el meu mòbil fent l’estúpid. Quan em vaig adonar, el tenia ja darrere i em va treure el mòbil amb un moviment suau i delicat. No em va fer mal. El més fort és que portava la bossa oberta, molt llesta jo…”, relata amb ironia.

 

“Vaig córrer darrere seu durant 100 metres. Podria haver-lo agafat, però em va fer por. El que em consola és que estic viva i sana, que no és poca cosa…”, ha afegit. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

 

Un bon ensurt que de ben segur que ha reforçat les idees del seu tiet… que encara no ha fet cap comentari al respecte.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa