La infanta Elena queda en ridícul després de beneficiar-se del tracte de favor a una església de Múrcia

La infanta Elena ha perdut punts des que se la veiés insultant als fotògrafs que la van caçar sortint de l'estació de tren de Sevilla. No li va agradar que gravessin la seva arribada a la ciutat, el que va quedar demostrat en una lamentable escena. Doncs bé, segueix en el punt de mira. I ara per què? En tornar a estar envoltada en una polèmica. 

 

La cronista reial Pilar Eyre torna a la càrrega i revela, en exclusiva, un controvertit episodi que té com a protagonista a la Infanta Elena. L'escenari canvia, ara ens situa a Múrcia. Concretament, a l'església de pare Jesús... on ha tornat a acaparar crítiques. La Borbó volia visitar els passos que no van poder sortir en processó per culpa de la pluja, però quan va arribar va trobar-se amb una cua descomunal de gent. Ara bé, no va dubtar en saltar-se l'espera i beneficiar-se del tracte de favor que van fer-li. Acompanyada de l'alcalde, sacedorts i moltíssima seguretat, sembla que la seva presència va enfadar alguns dels assistents. 

 

 

Ara bé, també s'ha comentat el seu conjunt estilístic. I és que no va anar molt ben vestida, el que hauria destacat un dels assistents: "Anava vestida com per anar al mercat, amb una jaqueta informal, pantalons lletjos, semblava que no s'hagués pentinat... i amb una mena de bossa de la compra a la mà". L'Onda Regional ha publicat alguna imatge del moment. 

 

 

 

El que més ràbia els hi va fer? Els beneficis de la Infanta: "Em va fer vergonya aliena veure com càrrecs electes i sacerdots li rendeixen un homenatge". Una nova anècdota que col·loca la Infanta en el centre de la diana mediàtica. 

 

 

Comentaris