El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La germana de Manuel Valls assegura que li donarà suport “faci el que faci”
  • CA

 

Giovanna Valls és la germana de l’exprimer ministre francès Manuel Valls, qui aquest dimarts va anunciar la seva intenció de ser “el pròxim alcalde de Barcelona”. En diverses piulades al seu Twitter, Giovanna Valls ha expressat el seu suport al seu germà, tot i que en nombroses ocasions havia expressat la seva simpatia cap a l’independentisme i s’ha posicionat contra l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya.

“Demano respecte a tots els nivells. No diré res a cap mitjà de comunicació. Respecteu-me. A Manuel Valls li donaré suport faci el que faci i em sento molt orgullosa. Cada insult, cada amenaça queda però ningú podrà enfonsar-me. NINGÚ”, va escriure fa uns dies Giovanna Valls al seu Twitter. En una altra piulada, assegura que “mai” ha deixat de donar suport al ser germà, i fins i tot va penjar una fotografia emulant la imatge que va penjar Manuel Valls amb les rajoles de Barcelona. 

 

 

De fet, aquest mateix dimarts, Valls i la seva germana es van trobar al domicili d’aquesta, que era on vivien els seus pares. “Feliç amb amb el meu germà Manuel a casa nostre“, va escriure Giovanna. A més, en les darreres piulades assegura que “mai” van estar en desacord. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa