El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La germana de la reina Letícia té nou xicot estranger. Qui és? De què treballa?
  • CA

La germana de la reina Letícia torna a ser portada d’una revista del cor. En aquesta ocasió, és la seva vida sentimental el que ha cridat l’atenció dels mitjans… I és que Telma Ortiz torna a estar enamorada. La revista ‘Semana’ publica en exclusiva unes sorprenents fotos seves molt bena companyada, el que ha provocat que s’iniciï una àrdua investigació per descobrir qui és el seu nou xicot.

 

Telma Ortiz
Telma Ortiz | Europa Press

 

De moment, ha trascendit que és francès i que fa uns mesos que estan junts. Els fotògrafs els han enxampat passejant pel barri de Sarrià en diverses ocasions, amb la qual cosa es pot pensar que el noi viu per allà. Aquesta és la primera vegada, per això, que es publica una foto de la parella. Asseguren que es tracta d’un home “molt atractiu” i que Telma està “molt feliç i il·lusionada” amb aquesta nova parella amb qui es comunicaria en francès.

 

 

El gran amor de la germana de la Reina va ser Enrique Martín Llop, un advocat amb qui va estar cinc anys i amb qui es va convertir en mare. Es van divorciar el 2010, per això, i poc després va començar una relació amb un altre lletrat, Jaime del Burgo. Amb ell es va casar dos anys després, però la distància va acabar amb el matrimoni el 2016. 

 

Ara, però, Telma ho aposta tot en aquesta nova aventura amorosa. El misteriós noi francès que ocupa el seu cor ara mateix és de mitjana edat, ros, anònim i d’estil defenfadat. No se sap encara a què es dedica, però de ben segur que totes les preguntes que envolten la seva vida tenen resposta ben aviat. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa