La divertida cara de la infanta Sofia a una foto amb l'àvia es fa viral

La família reial s'enfrontava a un repte majúscul aquest cap de setmana. Arribava un dels dies més temuts, la missa de Resurrecció a la catedral de Palma de Mallorca. Un any després del menyspreu que va fer la reina Letícia a Sofia, tornaven a retrobar-se en el mateix escenari. Van superar-ho, per això, en oferir una imatge de calma i complicitat que va convèncer a molts. Veure l'emèrita col·locant carinyosament la mà a l'esquena de la jove va sobtar, així com veure la princesa Elionor i Sofia pendents de l'àvia. 

 

Molts van voler veure un paperot en aquesta escena, per això, centrant-se en una fotografia en la qual es veia com Letícia -amb un paraigua immens- no tapava Sofia quan podria haver cabut a sota. Evidenciava, amb això, que en veritat segueix sense haver-hi una bona relació real?

 

 

S'ha analitzat cada detall d'aquesta nova jornada que va tenir l'absència destaca del rei Joan Carles. La reina Sofia va sorprendre, a més a més, en deixar de banda el tint i treure pit de cabells canosos. Encara que la imatge que més ha fet parlar, sorprenentment, ha estat una de l'emèrita en la qual se la veu xiuxiuejant quelcom a la seva neta Sofia. 

 

La cara de la Infanta és un poema, el que ha donat ales a molts usuaris de Twitter per omplir la xarxa de bromes enginyoses i comentaris amb molta mala llet.

 

Una jornada que ha tingut com a protagonistes dels dues Sofies.

 

 

Comentaris