El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’infal·lible truc de Kendall Jenner per combatre les ulleres
  • CA

 

 

La model Kendall Jenner ha desvetllat els seus trucs per lluir una mirada descansada i lliure d’ulleres. La celebritat que se sotmet a una estreta agenda de viatges, jornades maratonianes de desfilades i sessions de fotos, a més de les festes en les quals participa, té conseqüències sobre la seva pell, sobretot en forma d’antiestètiques ulleres. 

  

Per fer front a la inflamació de sota els ulls, Jenner, que compareix alguns dels seus trucs de bellesa a través de les xarxes ha explicat com ho aconsegueix. En aquest sentit la també instagramer, que compta amb 82,1 mm de seguidors, apunta que totes aquelles cremes o sèrums específiques pel contorn d’ulls que fa servir les posa a la nevera. Així el secret de Kendall de 20 anys, és aplicar-se els tractaments sobre la pell en fred, ja que així tenen més poder de desinflamació, alhora que refresquen.

  

La nord-americana que és ambaixadora de la firma cosmètica Estée Lauder assegura que ella fa servir la mascareta per ulls Concentrated Recovery Eye Mask de la marca, que també conserva a la nevera per aconseguir un acabat lluminós.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa