El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’emotiva carta de Kiko Matamoros a la seva filla
  • CA

 

El col·laborador del programa ‘Sálvame’ Kiko Matamoros ha fet arribar a la seva filla, Laura, una emotiva carta per animar-la durant la seva participació al concurs ‘Supervivientes’. Només llegir les primeres línies, la filla de Matamoros s’emocionava i començava a plorar. Quan el col·laborador de ‘Sálvame’ va veure la reacció de Laura, es mostrava orgullós d’ella: “

 

Aquesta és la carta completa, que ha fet pública ‘Sálvame’: 

 

“Estic seguint el concurs amb l’atenció, l’orgull i la preocupació pròpia de qui qualsevol pare. He patit i he rigut molt amb tu, quasi com una mare. Et sembles massa a mi com per no saber què passa pel teu cap en determinats moments i conèixer les teves respostes amb anticipació. 

 

Felicitats per una participació que està sent brillant, amb aquests cops de raça que captiven a la teva legió de seguidors i aquests tocs de fragilitat que et fan més propera.

 

Com et vaig comentar abans que marxessis, la victòria pot ser una derrota íntima si s’acompanya d’actituds indesitjables. En aquest sentit has d’entendre que, tant en el dia a dia com en el concurs, el respecte, la solidaritat i l’agraïment són indispensables en les nostres relacions amb els altres; ni tots en la vida tenim les mateixes oportunitats, ni has d’oblidar els gestos i el suport rebut de ningú.

  

T’estimo molt i et vull victoriosa en tots els sentits. Et sobren condicions i nassos per arribar a la final.

  

Ah!! i el teu físic és heretat íntegrament del teu pare. Coses pitjors hauràs de lamentar en la vida”.

 

Fes clic aquí per veure el vídeo del moment en què Laura Matamoros rep la carta del seu pare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa