L'actor Luis Merlo, entre la vida i la mort

Merlo va arribar a un hospital de Villalba acompanyat per dos amics i va ser traslladat fins a l'entrada d'urgències en cadira de rodes

 

Preocupació per l'estat de salut de l'actor Luis Merlo. Segons informa 'Vanitatis', l'actor madrileny s'està debatent entre la vida i la mort després d'haver ingressat d'urgència la matinada de dimecres a la UCI de l'Hospital General de Villalba, situat en la Comunitat de Madrid. Merlo arribava a l'hospital acompanyat per dos amics i havia de ser traslladat fins a l'entrada d'urgències en cadira de rodes. El mateix digital explica que, segons afirmen diversos testimonis, se'l veia molt afectat, visiblement inflat, gairebé irrecognoscible i amb dificultats per parlar. De fet, van ser els seus acompanyants els qui van donar el part del que havia passat.

En un primer moment, el fill de Carlos Larrañaga i Maria Luisa Merlo, de 51 anys, va ser sotmès a una revisió en un llit del servei d'urgències, però el seu estat va empitjorar i va haver de ser traslladat a la Unitat de Vigilància intensiva, on es troba actualment, debatent-se entre la vida i la mort. L'actor, que fa de Bruno a la sèrie 'La que se avecina', ha acabat el rodatge de la desena temporada fa pocs dies.

 

 

A més últimament havia compartit a través del seu compte oficial de Twitter diversos comentaris que deixaven clar que alguna cosa el preocupava.

 

 
 

Comentaris