Jon Snow de 'Joc de Trons', ingressat en una clínica de rehabilitació

El final de 'Joc de Trons' ha deixat amb la boca oberta tots els seguidors de la sèrie. Previsible o no, bo o dolent, el que està clar és que aquesta última temporada ha estat envoltada de comentaris de tota mena. HBO ha fet l'agost amb una octava temporada molt esperada que ha enganxat milions de teleespectadors arreu del món: l'èxit ha estat aclaparador i això no ho pot negar ningú.

El cartell d'actors i actrius ha crescut amb aquesta sèrie, el que fa que hi estiguin molt lligats emocionalment. Què fer després d'aquesta bomba televisiva és un maldecap per a tots ells, especialment per a Kit Harington. L'intèrpret de Jon Snow no ho estaria passant gens bé, tal com publiquen els mitjans nord-americans...

Kit Harington  Europa Press

Kit Harington /  Europa Press

L'actor britànic hauria ingressat a una clínica de rehabilitació, de fet, poc abans que s'emetés la final de la sèrie per problemes personals: "Kit ha decidit fer servir aquest descans a la seva agenda com a una oportunitat per passar un temps en un centre de benestar per treballar en alguns problemes". El portal 'Page Six' va més enllà i assegura que s'estaria tractant contra l'estrès i l'addicció a l'alcohol en una prestigiosa clínica de Connecticut. 

 

Kit, de 32 anys, hauria rebut ajuda psicològica i practicar la meditació. La seva dona, la també actriu de 'Joc de Trons' Rose Leslie estaria sent summament comprensiva: "Tots els seus familiars volen de veritat que descansi. Ara mateix només necessita pau i tranquil·litat". En alguna entrevista ja havia confessat que havia sentit una enorme pressió, però no s'esperava que l'afectés fins al punt d'haver d'ingressar en una clínica de salut mental.

Kit Harington a la prèmiere de 'Joc de Trons'  Europa Press

Kit Harington a la prèmiere de 'Joc de Trons /' Europa Press

D'aquesta manera se suma a la llista de companys de la sèrie que han patit conseqüències a la salut arran de la fama de 'Joc de Trons'. Entre ells, Emilia Clarke (Daenerys), Maisie Willims (Arya) o Sophie Turner (Sansa Stark).

Més informació
 

Comentaris