El moment més difícil de Kiko Rivera: "Em volia morir"

Bertín Osborne ha estrenat la nova temporada de 'Mi casa es la tuya', que ha engegat amb un dels famosos més buscats recentment: Kiko Rivera. El fill d'Isabel Pantoja manté una guerra oberta amb la seva germana Chabelita, mentre una noia l'està acusant d'haver estat infidel a la dona amb ella. 

Sobre la baralla amb la germana, simplement ha volgut destacar que està molest perquè ha fet i dit coses molt lletges; però sembla disposat a perdonar-la perquè aquesta guerra està fent molt de mal a la família. Ara bé, aquestes declaracions no han estat les més sucoses.

Kiko Rivera prepara el dinar amb Bertín Osborne  Telecinco

 Telecinco

El que més ha agradat als teleespectadors ha estat la confessió de Kiko sobre l'empresonament de Pantoja, un moment molt complicat que l'hauria "destrossat". Com ho va viure ell? Bertín ha aconseguit que en parli per primer cop: "Veure-la entrar a presó segurament sigui el moment més difícil que he viscut com a persona, el més dur, el més complicat i el més trist. Ho va ser per a la família sencera, però especialment per a mi. Vaig sentir malhumor, pena... Els vis-a-vis amb la meva mare eren molt feliços però també molt tristos. Saps que la veuràs després de tant de temps i dins de la pena que sents, també tens alegria per veure-la i abraçar-la. Però quan es tancaven les portes de nou... em volia morir".

"A vegades la trucava per telèfon i fins que no donaven sis o set tons no queia que no hi era", confessa. La sortida de presó? Una "festa": "Ja va pagar el que havia de pagar. Jo em sento orgullós de la meva mare i feliç que hagi superat això perquè no ho fa qualsevol". 

 
Kiko Rivera a 'Mi casa es la tuya' amb Bertín   Telecinco

Telecinco

També ha parlat sobre la seva addicció a les drogues, un altre episodi complicat dels últims anys: "Em vaig envoltar de mala gent, vaig començar a treballar de nit... Gràcies a la meva dona, que em va ajudar. Segueixo lluitant contra aquesta malaltia, i només espero que el meu fill gran sàpiga perdonar aquesta relliscada i pugui recuperar el temps perdut". 

Més informació
 

Comentaris