L'època més fosca de Kiko Rivera: "Em gastava 200.000 € al mes"

Nova entrega de les memòries de Kiko Rivera. El fill d'Isabel Pantoja ha signat un contracte amb la revista 'Semana' per publicar un seguit de capítols en els quals explicarà "tota la veritat". Va començar la setmana passada fent un repàs a alguns dels episodis més complicats de la seva infància, així com què hi ha darrere de l'enemistat amb la seva germana i com va viure la relació entre la mare i Julián Muñoz.

D'entre tot això, molts es van quedar amb un titular completament diferent. Quan va afirmar que havia estat refugiat en el món de les drogues durant 13 anys.

A l'escrit que publiquen avui, dona encara més detalls d'aquesta fosca època. Quan va començar? Quants diners s'ha arribat a gastar?

Kiko Rivera especial revista 'Semana'

Kiko Rivera a l'especial de la revista 'Semana'

"No tenia encara els 18 anys quan vaig fer el meu primer bolo... i quan vaig començar a consumir. Era una oferta laboral que m'ajudava perquè tenia deutes amb un amic. Quan vaig tornar a Madrid després d'aquell primer bolo a Castelló ja no tenia els diners que havia cobrat, 25.000 €. Ho vaig malbaratar tot en un cap de setmana perquè era el primer cop que tenia diners de veritat".

Les drogues i el vici de la nit van arruïnar-lo fins a un límit extrem: "Es poden gastar 200.000 € en un mes? Doncs sí, es pot". "El que va començar com un coqueteig va convertir-se en un problema i vaig passar a ser un malalt sense adonar-me'n", arriba a confessar.  

Kiko Rivera DJ  Europa Press

Kiko Rivera DJ / Europa Press

S'hauria estat durant diversos anys acceptant fins a cinc festes setmanals, que li donaven molts diners però que "l'obligaven" a consumir drogues "per poder rendir al 100%". Afirma que els diners no duraven molt de temps en el seu compte corrent i va començar a contraure un gran deute. El seu mal cap no ajudava: "He arribat a tenir nou cotxes de luxe al garatge, cinc motos d'aigua mentre vivia a Sevilla i fins a cinc pisos de lloguer repartits per tota Espanya". 

 

La seva dona, Irene Rosales, hauria fet tot el possible per treure'l d'aquest món; el que hauria acabat aconseguint. Isabel Pantoja els hauria ajudat, després de mostrar-se summament sorpresa. Torna a explicar que la desintoxicació va ser duríssima, uns mesos que l'hauria comportat molt patiment. Ara, ja net, només espera tenir prou força com per no caure-hi de nou. 

Kiko Rivera amb crosses a 'Gran Hermano Dúo'

Kiko Rivera a 'Gran Hermano Dúo' / Telecinco

Què explicarà a les següents entregues? Què més li queda a confessar?

 

Més informació
 

Comentaris