Kiko Matamoros, en una illa paradisíaca malgrat el consell del metge

Kiko Matamoros va tenir els seus seguidors amb el cor en un puny per culpa del seu estat de salut, ja que després d'una intervenció aparentment fàcil, va patir complicacions que el van obligar a estar ingressat a l'hospital durant 20 dies. Amb infeccions greus, els òrgans afectats, una pèrdua de pes considerable... Va preocupar molt, per la qual cosa ara els enfada veure que ha marxat de vacances tan bon punt li han donat l'alta. El problema? Que no s'ha anat a algun destí d'Espanya per si tornés a empitjorar, sinó a una illa paradisíaca de l'estranger.

No ha volgut concretar exactament quin és el destí escollit, simplement ha afirmat que ha escollit una illa d'aigües cristal·lines. L'objectiu és descansar i desconnectar després d'un mes molt complicat a l'hospital. Acompanyat de la seva xicota, que no el va deixar sol en cap moment durant l'hospitalització, estan gaudint d'uns dies romàntics sense fotògrafs ni periodistes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As pure as water ✨

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

 

A 'Sálvame' s'han fet ressò de les crítiques que està rebent per haver marxat lluny de vacances malgrat el seu delicat estat de salut. S'han posat en contacte amb ell per justificar-se: "No em fa por marxar de vacances i per descomptat que he estat assessorat pels metges. És veritat que al metge no li semblava la millor opció, però m'ha entès i m'ha donat els millors consells. He estat en contacte amb l'ambaixada d'Espanya aquí i està tot previst per si tingués algun problema. Però vaja, afortunadament estic cada dia una mica millor". 

"Ara mateix em trobo bé. He estat assessorat pel meu metge en tot moment i estic seguint les recomanacions que m'han donat. Quan em toca fer-me les cures, me les fa Marta perquè abans de marxar va aprendre a fer-les. Així que està tot bé i ella està feliç perquè veu que estic molt millor", explica. De moment només és ella qui ha publicat fotografies des d'aquest destí secret:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#magic

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness is (not) the same price as red bottoms✨

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

 

Unes vacances molt qüestionades però que de ben segur que gaudeixen al màxim malgrat les crítiques.  

Més informació
 

Comentaris