Matamoros, fart dels atacs de 'Sálvame': "Preferirien que tingués càncer"

Kiko Matamoros ja respira tranquil. El col·laborador de 'Sálvame' ha rebut els resultats de la biòpsia, que han confirmat que el tumor de la bufeta del qual l'han operat no era cancerigen. Es tractava d'un tumor benigne, però que amb el temps hauria acabat derivant en càncer. Després d'una setmana ingressat, ja ha rebut l'alta hospitalària. Ara toca descansar i canviar una mica els hàbits de vida. Haurà de fer-se revisions mèdiques cada sis mesos, però està molt satisfet i alleugerit en veure que no tenia quelcom tan greu com es pensava en un principi.

La seva malaltia a la bufeta va sortir a la llum en un reportatge que va fer des de Colòmbia, en unes vacances de somni amb la seva parella. Molts van criticar que ho confessés amb unes fotos que els mostraven exageradament somrients en un ambient luxós. L'explicació? Que Matamoros ja havia fet la sessió de fotos de la revista abans d'explicar al director que tenia un tumor a la bufeta -una informació que s'afegiria després sense canviar les fotos-.

Kiko Matamoros a 'Lecturas'

Kiko Matamoros a 'Lecturas'

A 'Sálvame' han criticat moltíssim aquesta història i han posat en entredit que el seu company estigués tan malalt com es deia. Però això no és tot, ja que Mila Ximénez fa setmanes que deia que un talp havia filtrat la informació de la malaltia de Kiko a la revista, una informació que ara ell nega.

Avui 'Lecturas' publica una entrevista amb Matamoros des del llit de l'hospital, en la qual afirma que no vol renunciar a viure. Però no només això, sinó que aprofita per agrair a la seva nòvia que hagi estat amb ell durant tot aquest procés. Què ha decidit? Anar a viure amb ella, tot i que no fa ni sis mesos que estan junts: "Estic mirant un apartament o un lloc on puguem anar els dos per estar més còmodes que en un hotel".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todo ha ido bien. Muchísimas gracias otra vez a todos. 

Una publicación compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

El que més cridava l'atenció, per això, era que opinés sobre els atacs que li han dedicat els companys de 'Sálvame' durant la seva estada a l'hospital. Clar i directe, ha respost sense miraments: "M'ha molestat. Cadascú és lliure d'opinar el que li doni la gala, però lamento no haver tingut metàstasi per la seva satisfacció. No passa res, la vida segueix". Tot deixant clar que creu que s'haguessin alegrat si el resultat hagués estat pitjor.

 

Mila Ximénez, per la seva banda, tampoc callava: "No permetré que em deixin amb el cul a l'aire. M'és igual quina revista sigui, a mi no em deixa amb el cul a l'aire ningú. Marxaré, no em dona la gana. Fa molts anys que treballo d'això. Per la meva part, trenco relacions amb la revista. Quina necessitat tinc d'inventar-me que un talp ha filtrat això de la malaltia de Kiko? Van ser ells qui m'ho van dir".

Mila Ximénez a 'Sálvame' : Telecinco

Mila Ximénez a 'Sálvame' / Telecinco

La periodista col·laborava amb 'Lecturas' en un blog personal que caldrà veure si cancel·len...

Més informació
 

Comentaris