Es filtra el resultat de la biòpsia del tumor de Kiko Matamoros

Bones notícies per a Kiko Matamoros. El col·laborador de 'Sálvame' rebia l'alta hospitalària aquest dilluns, després d'estar ingressat gairebé una setmana. El van intervenir quirúrgicament per un tumor a la bufeta, una operació que va sortir molt bé i que li va permetre pujar a planta per recuperar-se mentre esperava a què pogués anar sense sonda. En unes primeres declaracions des de la porta de l'hospital, va confessar que estava molt esperançat i optimista perquè els metges creien que no caldria que fes quimioteràpia. Havia d'esperar als resultats de la biòpsia, per això, els que ja tindria segons avança 'Lecturas' en exclusiva. 

Kiko Matamoros reapareix Europa Press

Kiko Matamoros reapareix a les portes de l'hospital / Europa Press

La intervenció va ser un èxit, però no ha estat fins ara que s'ha sabut el resultat final. La revista hauria tingut accés al document mèdic, que confirmaria que el tumor extret a l'operació era benigne. El millor de tot plegat, que havien demostrat que hauria degenerat en un càncer de no haver estat extirpat a temps, ja que podia desembocar en un adenocarcinoma.

A partir d'ara, gràcies a les bones notícies de la biòpsia, Kiko haurà de seguir sotmetent-se a revisions periòdiques però sense la necessitat de fer quimioteràpia. L'única nota negativa és que els metges conclourien a l'informe que serà molt necessari tenir-lo controlat perquè hi ha altes probabilitats que el tumor es reprodueixi.

 
Kiko Matamoros

Kiko Matamoros / Europa Press

Kiko i la seva família respiren ara més tranquils, per això, encara que no s'han pronunciat sobre aquesta filtració de la revista. Quan ho confirmaran davant dels mitjans? El col·laborador va dir que tenia previst viatjar a Melilla a finals de setmana per donar suport a la seva xicota, que s'enfronta al certamen de Miss Món. Regalaran a la premsa la primera foto junts després del malson mèdic pel qual ha passat?

Més informació
 

Comentaris