Kiko Matamoros i l'ex s'amenacen en directe: "Ves amb compte"

Kiko Matamoros i Sofía Suescun han protagonitzat una gran discussió a 'Viva la vida', el que acabava amb insults i amenaces. Curiosament, tot començava amb un gest de Matamoros, que abandonava el plató en saber que entraria Sofia a col·laborar. No volia trobar-se-la per no discutir... i acaben discutint per la seva marxa. I és que a Sofia no li feia gens de gràcia que marxés per no enfrontar-se a ella: "Que tingui el valor de dir què passa perquè la gent entengui alguna cosa, perquè per mi és un menyspreu. I genera el dubte, el que em fa mal a mi".

Matamoros, des de fora de plató, s'excusava: "No m'agrada això perquè no sé a què ve. Si jo no vull coincidir amb algú a plató, hauria de respectar-se". Mentrestant, Sofia començava a atacar: "Sou molt semblants tu i el teu fill, estimat", deia en referència a les baralles que ha mantingut amb el seu fill Diego. Davant d'això, Matamoros esclatava: "Ui, ves amb compte", deia en to amenaçant. "M'amenaçaràs tu a mi? A mi no m'amenaça ningú, que no et tinc por a tu ni a nigú. Et queda clar? I baixa el dit, guapo", es defensava Sofia. L'exparella sembla que no ha aconseguit mantenir una bona relació...

Kiko Matamoros abandona el plató enfadat   Telecinco

Kiko Matamoros abandona el plató enfadat / Telecinco

"Que el baixi el teu xicot, que no crec que jo hagi tingut cap actitud agressiva cap a ningú. Jo no tinc cap problema amb tu públicament fonamentalment perquè considero que no he d'alimentar ni avivar res", deia Kiko. "Si no tens res a amagar, no crec que tinguis problema en què compartim un plató de televisió. No tens el que s'ha de tenir", seguia insistint ella.

 

"Fixa't si tinc el que s'ha de tenir que ho explicaré tot. Però ho explicaré quan em doni a mi la gana, no quan tu em diguis". 

Més informació
 

Comentaris