Kiko Matamoros mostra les seqüeles del seu llarg ingrés hospitalari

Kiko Matamoros ha passat un estiu molt difícil. El lloc que més ha visitat ha estat l'hospital, a conseqüència d'una pancreatitis i les infeccions derivades d'unes quantes complicacions durant l'operació. Després de 20 dies ingressat, va marxar ràpidament de viatge a les platges més cristal·lines de Mèxic per desconnectar i carregar piles de cara a la tornada a 'Sálvame'. A més a més, estar enfrontat amb la seva filla petita, que ha carregat públicament contra la seva xicota, no ajuda gaire. 

L'ingrés hospitalari ha generat unes seqüeles físiques en el col·laborador, que ha perdut 14 kg, que ara té una gran cicatriu i que encara ha de fer-se les cures. Aquesta és la seva "nova normalitat", tal com ha escrit en un post a Instagram que ha aprofitat per ensenyar als seus seguidors la seva nova imatge.

 

Encara ha d'acostumar-se a aquest canvi, del qual no sembla molt orgullós. Ell mateix va deixar clar que no volia dir on era de vacances per evitar que els paparazzi poguessin captar una fotografia seva... No obstant això, la seva parella no fa més que dedicar-li floretes públicament: "A mi m'agrades, tinguis la realitat que tinguis. Però molt aviat estaràs en plena forma de nou". Alguns detractors, però, han aprofitat per carregar contra ell pel seu nou aspecte. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi "nueva realidad" 😂😂

Una publicación compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

 

De moment continua a Madrid gaudint d'uns dies lliures per acabar de recuperar-se. Quan torni a 'Sálvame' és conscient que haurà de fer front a totes les crítiques dels companys i també als problemes amb la seva filla. 

Més informació
 

Comentaris