Kiko Matamoros torna a quiròfan: "M'he debilitat moltíssim"

Kiko Matamoros ha reaparegut a 'Sálvame' en una connexió en directe des de la porta de l'hospital de Pozuelo. El col·laborador ha concedit una entrevista a un reporter del programa i també ha respost les preguntes de Jorge Javier Vázquez, que s'interessava sobre les novetats en el seu estat de salut.

Aquest ha estat el tema estrella dels últims mesos, des que se sotmetés a una operació que va derivar en unes quantes complicacions. El resultat? 20 dies ingressat i 14 kg menys. El problema és que encara no està del tot recuperat, tal com demostren les últimes declaracions que ha fet al respecte: "Em tornen a intervenir dijous si els resultats de l'analítica i el preoperatori són correctes i si estic en condicions d'entrar a quiròfan un altre cop. És un tema menor, ara, i crec que divendres podré rebre l'alta. A partir d'ara només espero que s'acabi aquest calvari perquè ho he passat regular...".

Kiko Matamoros parla amb 'Sálvame' des de la porta de l'hospital   Telecinco

Kiko Matamoros parla amb 'Sálvame' des de la porta de l'hospital / Telecinco

Ha explicat que la complicació a la que s'enfronten ara els metges és una fuga de bilis: "M'han d'instal·lar un catèter intern, a més a més del que ja tinc col·locat. És bastant desagradable, la veritat. Aquest me'l trauran la setmana vinent i em quedaré amb l'intern durant uns mesos".

 

El presentador volia saber com es trobava d'ànims, també, després d'uns mesos amb tants problemes mèdics: "No és que estigui preocupat, més aviat cansat. Tenir una infecció després d'una intervenció és una cosa que pot passar, però els metges es van espantar de com tenia el fetge. La infecció em va castigar molt, en 20 dies em vaig consumir. Amb el sèrum i els antibiòtics la infecció va derivar, però no podia consumir aliments sòlids. Va ser molt difícil perquè em vaig debilitar moltíssim".

Kiko Matamoros confessa que continua amb problemes mèdics   Telecinco

Telecinco

I sobre la tornada a la feina, què ha dit? Ha reconegut que troba a faltar ser a plató, però que ha vist certs comentaris de companys que no li han agradat: "Tinc ganes d'estar actiu, però m'han fet mal moltes coses. Tant de bo quan rebi l'alta divendres ja em deixin tornar a treballar. Vull sentir-me bé, útil i actiu". 

 

 

Comentaris