L'abans i el després de Kiko Matamoros: 45.000 € en retocs estètics

Kiko Matamoros s'ha convertit en un dels col·laboradors de 'Sálvame' més aclamats. Des que comencés a treballar en el programa del cor, que el seu caixet ha pujat com l'escuma. Ara és un personatge més de la premsa rosa, amb un protagonisme que es va accentuar amb el mediàtic divorci de Makoke. Aquestes últimes setmanes protagonitza un munt d'hores de televisió i pàgines a les revistes de la premsa rosa pels seus problemes de salut. Ara bé, 'Viva la vida' ha volgut parlar sobre un tema molt diferent: les diverses operacions estètiques que s'ha realitzat en els últims anys.

La veritat és que veient una imatge seva del 2011, costa reconèixer-lo tenint en compte la imatge actual. La diferència és abismal, el que expliquen 45.000 € en retocs. Aquesta és la xifra a la que arriben des de 'Viva la vida' després de fer els càlculs de les operacions de Kiko conegudes.

Recorden que la primera intervenció a la qual es va sotmetre va ser una autoplàstia, uns 3.000 € que et garanteixen que les orelles no es vegin tan separades del cap. D'aquí, a diversos retocs de les parpelles per no tenir-los caiguts i també un parell de blefaroplàsties, que retoquen les bosses dels ulls a canvi de 4.000 €.

Kiko Matamoros fa uns anys, completament irreconeixible   Telecinco

Kiko Matamoros fa uns anys, completament irreconeixible / Telecinco

 
Kiko Matamoros s'opera   Telecinco

 Telecinco

El 2014 va fer-se una rinoplàstia, un retoc al nas derivat d'un problema respiratori. El preu? 6.000 € més. I l'any següent va ser el torn del lífting facial. Parlem de l'operació més cara fins al moment, ja que li va costar més de 10.000 €, però també és el que més l'ha ajudat a tenir una imatge més rejovenida.

L'abans i el després és radicalment diferent, però després de gastar-se una autèntica fortuna. 

 

Més informació
 

Comentaris