Insults i desqualificacions en l'esbroncada més forta entre Matamoros i Patiño

La tarda de María Patiño a 'Sálvame' no ha estat massa tranquil·la, més aviat tot el contrari. La col·laboradora no s'esperava una trucada molt agressiva de Kiko Matamoros en directe, que la deixava verda per l'actitud que li està veient durant aquests últims dies.

Ell començava criticant-la amb la duresa, ja que no veu bé que carregui contra ell per darrere: "Estic desitjant veure't i dir-te les coses a la cara, no com fas tu a la xarxa". El problema principal entre els dos col·laboradors? Que María Patiño fa dies que parla malament de la xicota de Matamoros, ja que afirma que té proves que està obsessionada amb la seva família des de fa temps.

"Jo ho dic a la cara i sense cobrar, no com tu. Ho faig de manera coherent i gratis", replicava ella en un atac directe. A mi d'amenaces cap, perquè si tens previst venir a tocar-me els nassos... t'equivoquesMacho man, que després defenses les dones. Vinga, va!", deia ella visiblement nerviosa.

María Patiño, molt enfadada amb Kiko Matamoros  Telecinco

María Patiño, molt enfadada amb Kiko Matamoros / Telecinco

 

Però Kiko no callava: "Amenaces les teves i apunyalades també les teves. No tens ni idea de què és el periodisme. Tens els dits molt fàcils, tu. Fa dos dies que em desqualifiques i m'insultes. No fas més que oferir una versió interessada i manipulada", la interrompia. I la gallega continuava evidenciant com de trencada està la seva relació: "Què sabràs tu de què és el masclisme i el feminisme, que tindràs tu idea de què és la independència d'una dona en condicions. El pare que envia els àudios de la seva filla per deixar-la malament, que escriu una carta en contra del seu fill Diego i que negocia els polígrafs dels seus fills ets tu. Què m'estàs dient, Matamoros? Jo tinc l'esquena molt neta". 

Una cosa queda clar, la seva retrobada al 'Deluxe' serà molt i molt intensa. 

Més informació
 

Comentaris