Kiko Matamoros, sense miraments contra l'ex: "Em va ser infidel i va avortar"

Era d'esperar que el divorci de Kiko Matamoros i Makoke els enfrontaria en una guerra mediàtica. Han passat dos anys des que ho anunciessin, però mai no havien estat tan enfadats com ara. Aquest cap de setmana han decidit posar tota la carn a la graella i treure a la llum els secrets més foscos de la seva relació. El primer en atacar era Kiko, que dedicava unes paraules molt dures a Makoke en el 'Deluxe' i revelava que la col·laboradora li va ser infidel: "Va ser humiliant. Em va ser infidel amb un senyor a Eivissa i ho vaig descobrir per casualitat... Vaig fer el ridícul". 

També ha carregat contra l'exmarit de Makoke, Javier Tudela: "Quan Makoke estava embarassada de la nostra filla, el seu ex va fer-li un cop molt fort amb la porta del cotxe. Ella el va denunciar i va ser condemnat. A ella no li interessa dir la veritat, però era jo qui havia d'intervenir perquè el fill volia anar a viure amb el pare. M'he gastat 40.000 € en advocats per Makoke". 

Kiko Matamoros al 'Deluxe'   Telecinco

Kiko Matamoros al 'Deluxe' / Telecinco

A Makoke, com era lògic, no li ha fet gens de gràcia que el seu exmarit revelés certes informacions privades. Una indignació que li donava ales per replicar i fer mal a 'Viva la vida': "No parlis tu de les condemnes dels altres. Parla tu dels teus embarassos i de les teves condemnes". 

 

I què va dir, ja que Kiko va decidir deixar de mossegar-se la llengua i va mostrar totes les cartes: "Parla tu dels teus avortaments. Jo només demano que desmuntis les meves informacions, perquè he donat dates i he llegit missatges. I sí, és cert que m'han condemnat. En un primer judici de faltes em van posar una multa de 3.000 pessetes i després vaig rebre una denúncia d'un noi a qui vaig acusar d'haver robat el telèfon al meu fill". 

Makoke, molt enfadada a 'Viva la vida'   Telecinco

Makoke, molt enfadada a 'Viva la vida' /  Telecinco

Queda clar que les bones maneres i el respecte ha quedat enrere en aquesta guerra que no ha fet més que començar. 

Més informació
 

Comentaris