Acusacions de Matamoros a Makoke: "Quina droga has pres, manipuladora?"

Kiko Matamoros i Makoke es van declarar la guerra públicament amb l'anunci del seu divorci, el que ha acabat sent tot un escàndol mediàtic. S'han dit de tot des de diferents programes del cor, el que han tornat a fer aquest cap de setmana. 

El col·laborador de 'Sálvame' trucava en directe a 'Viva la vida' per carregar contra Makoke, que es trobava present a plató. En una discussió sense precedents, ella acabava abandonant el plató visiblement indignada. I és que el seu exmarit l'ha acusat de voler deixar-lo sense diners: "M'ha desplomat. És una cínica, mentidera i manipuladora. Seu en un plató de televisió per parlar de la seva filla per cobrar només 500 €? Està intentant quedar-se fins i tot amb els mobles de les nostres cases. Ella només aportava un 5% dels ingressos".

Makoke a 'Viva la vida'   Telecinco

Makoke a 'Viva la vida' / Telecinco

Ella li demanava que callés: "No menteixis més al públic, no em facis parlar i calla. Tens molt a callar, si us plau. Jo no tinc res a amagar, però tu sí. Quina barra que tens. T'està fent un efecte molt dolent, eh, tot el que t'estan donant, perquè tens el cap...".

 

Una crítica que Matamoros responia amb una acusació encara més greu: "No sé quina droga t'hauràs pres tu a Marbella, per sortir com has sortit". Unes paraules molt dures que forçaven la presentadora a intentar posar pau, però sense aconseguir-ho massa. 

Més informació
 

Comentaris