Ultimàtum de Kiko Matamoros: acomiaden Laura Fa o no torna a 'Sálvame'

Kiko Matamoros ha demanat que acomiadin a Laura Fa. Els col·laboradors de 'Sálvame' mantenen una guerra oberta des de la setmana passada, quan van enfrontar-se en una discussió monumental. El problema? Que la catalana creu que ha exagerat en parlar del seu tumor a la bufeta. Van insultar-se greument, Kiko va abandonar el plató en dues ocasions per manifestar el seu enuig amb ella...

La situació és insostenible, el que ha provocat que Matamoros torni a 'Sálvame' per demanar el seu cap: "No penso compartir programa amb aquesta senyoreta, que l'única cosa que ha fet ha estat mentir i fer mal a posta. Ella el que vol és venir més dies al programa a costa meva i no li donaré".

Kiko Matamoros i Laura Fa  Telecinco

Kiko Matamoros i Laura Fa /  Telecinco

"No em refereixo a compartir espai amb ella, sinó a no formar part del mateix programa", afirmava davant l'estupefacció de la resta de col·laboradors. Lydia Lozano era la primera en denunciar la seva exigència: "No em sembla gens bé que demani el cap d'una companya, què lleig, que jugui amb la seva feina, amb el seu pa. Si abans parlàvem de com de lleig que és demandar-nos entre nosaltres, això ho és molt més". Mila Ximénez, per la seva banda, ho titllava de "sobreescalfament momentani" encara que tampoc no veia bé que fes aquest ultimàtum.

 
Laura Fa agraeix a Lydia Lozano el seu suport  Instagram

Laura Fa agraeix a Lydia Lozano el seu suport / Instagram

Laura Fa reapareixerà aquesta tarda a 'Sálvame' per donar la seva versió i explicar què en pensa. Després d'uns dies de vacances a la Costa Brava, torna amb molta força: "Ganes d'explicar-me i mantenir-me ferma. Avui ens veiem a 'Sálvame'".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Laura Fa (@laura__fa) el

 

Laura Fa  Instagram

 Instagram

Els teleespectadors esperen amb candeletes un enfrontament que tot just comença.

Més informació
 

Comentaris