Els metges de Kiko Matamoros, preocupats per una nova infecció

Marta López s'ha convertit en la portaveu oficial de Kiko Matamoros des que ingressés a l'hospital fa uns dies per culpa d'una pancreatitis. La xicota del col·laborador de 'Sálvame' ha donat l'última hora de la seva evolució, la que ha preocupat els seus seguidors perquè sembla que no són molt bones notícies. En un principi tot feia indicar que es trobava molt millor, ja que fins i tot tenia forces d'entrar en directe a 'Viva la vida' per discutir-se amb la seva exdona. El problema? Que el seu estat de salut no és tan bo com es pensava.

La model ha informat que la inflamació del pàncrees està millorant, però que alhora ha aparegut una infecció nova que preocupa els metges: "Aquesta nova infecció li està provocant febre i calfreds. No saben què li passa i estan molt preocupats perquè no troben què és. Li han fet un altre cultiu, estan a l'espera de resultats...". 

"Els metges m'han dit que no em preocupi massa i que ho arreglarem. Em vaig aixecar bé però de sobte vaig sentir un mal intens molt fort. Ara em tenen amb morfina", explicava ell mateix. El problema? Que va haver-hi una complicació durant l'operació, ja que el fetge estava afectat. 

Marta López i Kiko Matamoros

Marta López i Kiko Matamoros, a l'hospital / Instagram

 

Cap dels dos ha explicat si aquesta nova infecció té a veure, amb la qual cosa segueixen a l'espera de més resultats que puguin detectar la causa d'aquesta nova complicació. 

Més informació
 

Comentaris