Kiko Matamoros, "decaigut i preocupat" pel seu estat de salut

Kiko Matamoros segueix rebent males notícies. El col·laborador de 'Sálvame' fa uns dies que està ingressat per culpa d'una pancreatitis, la que patia després d'una operació de vesícula. El problema? Que durant la intervenció va haver-hi una complicació que encara té conseqüències. La recuperació semblava molt bona, però de cop els metges van detectar que Matamoros tenia una infecció nova que no sabien d'on procedia. Això els hauria espantat molt, el que els va forçar a començar a fer una prova rere una altra.

Sobre tot aquest procés ha anat parlant la seva xicota, la model Marta López, que no se separa del seu costat. L'últim que sabem? Que aquesta infecció ha aparegut a la cicatriu del fetge, derivada de la cirurgia: "Els metges van tenir problemes per inflar l'abdomen amb aire, el que va fer mal en els conductes del fetge". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi brazo es un colador. Saldremos silbando 😉💪

Una publicación compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el

Tota aquesta situació preocupa molt el col·laborador, que veu que ha de continuar ingressat i que no acaba de millorar. 'Sálvame' enviava un reporter a les portes de l'hospital, que ha informat sobre el seu estat anímic: "Kiko està molt preocupat i decaigut, perquè la pancreatitis està millorant però la infecció continua. Està molt baix de moral. No ha menjat i ho està passant francament malament".

Cap al final del programa, era el propi Matamoros qui trucava al programa per explicar en directe com es troba. Amb la veu molt decaiguda, però amb ganes de transmetre tranquil·litat: "Sembla que la infecció va remetent a poc a poc. El que porto pitjor és estar aquí tancat tants dies. Els metges no em volen dir quan em podran donar l'alta...". 

Més informació
 

Comentaris