Kiko Matamoros segueix empitjorant: febre, infecció i òrgans afectats

L'ingrés hospitalari de Kiko Matamoros té molt preocupats els seus seguidors. El col·laborador de 'Sálvame' continua ingressat després de vint dies, amb uns problemes de salut que continuen accentuant-se. Semblava que l'alta estava a prop, però res més lluny de la realitat. I és que arriben més males notícies: li ha tornat la febre.

Així ho assegura un reporter del programa, que es trobava a les portes del centre on està ingressat Matamoros: "Kiko està desanimat perquè torna a tenir febre. Ha perdut 10 kg i se sent dèbil. De moment la febre no remet i estan realment preocupats, perquè la infecció ja ha afectat a diversos òrgans".

Matamoros va ingressar inicialment per sotmetre's a una operació de la vesícula. L'operació va tenir una petita complicació i va acabar generant una pancreatitis. El problema? Que li havien col·locat una gasa entre el fetge i la vesícula que s'havia infectat, el que va produir l'expansió de la infecció per la sang i diversos òrgans. Els metges van adonar-se i van decidir que el millor seria traslladar-ho d'hospital perquè el tornessin a obrir i netejar la infecció. Després d'això, les últimes proves demostraven que la infecció havia remès i, per tant, podria tornar a casa aviat. 

Un reporter de 'Sálvame', a les portes de l'hospital on es troba Kiko Matamoros   Telecinco

Un reporter de 'Sálvame', a les portes de l'hospital on es troba Kiko Matamoros / Telecinco

 

Doncs bé, que comenci a tenir febre és símptoma que segueix tenint alguna infecció. Ara toca fer més proves per determinar què és el que li provoca, abans d'ajudar-lo a baixar la temperatura. Un malson que encara té lluny el final. 

Més informació
 

Comentaris