Traslladen Kiko Matamoros a un altre hospital: "No són bones notícies"

Kiko Matamoros continua ingressat a l'hospital, una estada molt més llarga del que s'esperava que l'estaria preocupant molt. La seva xicota, la model Marta López, està exercint de portaveu davant de la premsa. Com es troba? Les últimes informacions deien que anava millorant la infecció i que podria rebre l'alta aviat, però sembla que hi ha hagut novetats.

'Lecturas' explica en exclusiva que el col·laborador de 'Sálvame' serà traslladat a un altre hospital aquesta mateixa tarda. Unes notícies poc encoratjadores, més aviat tot el contrari. Afirmen que continuarà amb la recuperació en un altre centre mèdic, el que acaba amb les seves esperances de tornar a casa demà.

En aquest nou centre madrileny s'hi estarà uns quants dies més encara, el que l'equip mèdic ha considerat que és el més convenient. La seva prioritat ara seria drenar el focus d'infecció que té al fetge, derivada dels problemes que van sorgir durant l'operació.

Kiko Matamoros, acompanyat de Marta López a l'hospital   Instagram

Kiko Matamoros, acompanyat de Marta López a l'hospital / Instagram

 

La seva nòvia confessa que no està sent un pacient fàcil: "Es queixa, no porta bé no poder fer res durant tant de temps. Les infermeres riuen amb ell, tota l'estona està fent bromes. Almenys no ha perdut l'humor". 

Més informació
 

Comentaris