Kiko Matamoros envia "a la merda" a 'Sálvame' i els seus companys

"M'emprenya l'especulació, no us importa endur-vos per davant a qui sigui, aquest és el negoci", assegura el col·laborador

Kiko Hernández

 

El col·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros s'ha emprenyat molt amb els seus companys del programa aquest dijous a la tarda. Els altres col·laboradors han dedicat gran part del programa a opinar sobre la seva ruptura sentimental amb Makoke, amb qui portava més de 20 anys. Unes opinions que no han agradat a Matamoros, que ha entrat per telèfon en directe al programa i només ha dit: "Us en podeu anar tots a la merda. Apa, adéu". Ràpidament, Kiko Hernández, que feia presentador es queixava: "No m'esperava això". I per aquest motiu ha tornat a tucar a Matamoros: "Escolta'm, ens has enviat a la merda. Però per quin motiu?", li preguntava. El col·laborador s'explicava: "Esteu dient moltes barbaritats i mentides. Esteu fent mal a molta gent, i ja n'hi ha prou. El que hagueu de dir és millor que aprofiteu i m'ho digueu quan estigui jo allà, a la cara".

 

 

Una estona després d'haver penjat el telèfon, Matamoros tornava a entrar en directe per telèfon i s'explicava, ja més tranquil: "M'emprenya l'especulació, no us importa endur-vos per davant a qui sigui, aquest és el negoci, però la culpa és meva, ahir no havia d'haver-me obert i punt".

 

Comentaris