Kiko Matamoros amenaça els crítics: "Portaré tothom a judici"

Kiko Matamoros ha estat protagonista de l'actualitat de la premsa del cor també durant les seves vacances a Mèxic. El col·laborador de 'Sálvame' va rebre moltes crítiques en marxar de viatge tan bon punt va rebre l'alta hospitalària, després d'un ingrés de més de 20 dies en el qual va estar realment malalt. Els seus companys de programa li han dit de tot, el que envolta d'expectació la seva tornada.

De moment els fotògrafs d'Europa Press l'han caçat durant l'arribada a l'aeroport de Madrid, acompanyat de la seva xicota Marta López. Torna amb ganes de respondre totes les acusacions que li han fet i anuncia que s'està plantejant prendre mesures legals davant de tot el que s'ha dit durant la seva absència.

Kiko Matamoros torna a Espanya   Europa Press

Kiko Matamoros torna a Espanya / Europa Press

Un dels fronts que té oberts? Les últimes declaracions de la seva ex, Cristina Pujol, que afirmava que Matamoros va intentar ser infidel a la seva xicota i que li deu diners: "Pot dir el que vulgui, que ja no aconseguirà que tot això no vagi a judici. Ja està bé. Aniré contra ella i també contra altres persones, evidentment".

 

Però segurament el tema que més interessa és la mala relació que manté amb la seva filla Ana, especialment des que aquesta deixés clar públicament que no suporta la xicota del seu pare. Una de les seves germanes va voler posar pau i va demanar que ambdós quedin i parlin les coses. Què opina Kiko sobre això? "Molt bé, és una opinió respectable". 

Kiko Matamoros i Marta López a l'aeroport   Europa Press

Kiko Matamoros i Marta López a l'aeroport / Europa Press

I sobre el seu evident canvi físic, què té a dir? Perquè l'estada a l'hospital li ha comportat una pèrdua de pes molt important: "Sí... Bé, he de fer-me proves ara. M'han de veure per saber com he evolucionat", explicava. El que ha volgut deixar clar, per sobre de tot, és que té ganes de contestar tots aquells que han parlat sobre ell durant l'ingrés a l'hospital i les posteriors vacances. 

 

Més informació
 

Comentaris