Kiko Matamoros: "Els companys de 'Sálvame' em tenen enveja i m'odien"

Kiko Matamoros va ingressar a l'hospital fa un parell de setmanes, un ingrés que ha durat més del que s'esperava per un parell de complicacions postoperatòries. Això no ha impedit, però, que entri en directe a 'Sálvame' per comentar com es troba o que ara concedeixi una entrevista a 'Lecturas' en la qual mostra el resultat de la seva última operació estètica. S'ha parlat molt de la seva nova imatge, fruit d'una intervenció que li va realitzar la seva jove: sense arrugues i amb la pell molt més tersa, d'una manera exagerada segons els més crítics.

 

 

Com està vivint els problemes de salut que l'han portat a l'hospital? "He perdut 10 kg. Tinc els braços i les cames com quan tenia 11 anys. Aquesta època és molt depriment per estar hospitalitzat. És una infecció que ha arribat al fetge, al pàncrees, al tub biliar, a algun òrgan més, a la sang... Sembla que va remetent. Les últimes proves aporten bones notícies". 

Durant l'entrevista aprofita per defensar la seva parella, la model Marta López, que no el deixa sol en cap moment: "És imprescindible en la meva vida. Ara bé, no ens mereixem que es riguin de nosaltres. A ella l'afecta molt que critiquin el meu nou aspecte i això em fa mal i m'indigna. És molt lleig". El col·laborador de 'Sálvame' es mostra molt enfadat amb els seus companys de programa: "Sé que em tenen enveja, que m'odien. Ells saben que intel·lectualment els menyspreo. Durant el confinament, alguna filla d'un Déu menor va començar a comptar les meves assistències i a queixar-se per darrere a les seves amistats. Quina pena! Vaig ser el treballador que més hores de pantalla vaig fer a Mediaset, el que fa ràbia a alguna col·laboradora". 

Kiko Matamoros a 'Sábado Deluxe'   Telecinco

Kiko Matamoros a 'Sábado Deluxe' / Telecinco

 

I d'aquí a criticar a Makoke, la seva exdona, i la seva filla Anita: "Està possiblement manipulada per la mare. Makoke és una mentidera i una cínica de collo... Va a un plató perquè facin una comparativa de la nostra filla i de Marta, la meva parella, per cobrar només 500 €. Makoke va filtrar a María Patiño que la meva xicota va tenir una relació amb l'exparella de la meva filla, quan només van ser un parell de petons. Em sento molt decebut perquè sé que s'ha carregat una campanya de publicitat de Marta per ser la meva parella". 

 

Més informació
 

Comentaris