Monumental discussió entre Kiko Matamoros i l'exparella a 'Sálvame'

Kiko Matamoros ha protagonitzat una escena molt tensa a 'Sálvame'. El col·laborador ha acudit a presentar la seva secció setmanal, en la qual l'audiència pot enviar notes de veu per compartir les seves crítiques sobre el programa. En un moment, però, s'ha quedat amb la boca oberta en sentir una veu coneguda... la de la seva exparella, Cristina Pujol.

Només un parell de setmanes després de confirmar el seu divorci de Makoke, Matamoros va sorprendre tothom en assegurar que estava iniciant una relació amb Cristina. Poc després van anar encara més lluny i van anunciar que s'havien compromès. Però com semblava lògic, poc els hi va durar l'amor.

Des de llavors que ara es dediquen a criticar-se pels platós, ja que Kiko considera que s'ha aprofitat d'ell per fer-se un lloc en els programes de tafaneries...

Kiko Matamoros i Cristina Pujol  Telecinco

Kiko Matamoros i Cristina Pujol / Telecinco

Doncs bé, aquest dimecres han tornat a protagonitzar una baralla. Com dèiem, Cristina va decidir trucar a la secció de queixes de Matamoros per lamentar que sempre veu com diu mentides: "L'escolto un dia rere un altre i no diu res més que ximpleries. L'he deixat jo a ell diverses vegades i ell, quan va veure que tot acabava, va aparèixer públicament amb una altra persona. Ara bé, tinc missatges del dia d'abans en els quals afirma que em troba a faltar i que vol estar amb mi".

Kiko va intentar desacreditar-la, ja que assegura que va ser ella qui el va escriure quan estaven en crisi per tornar amb ell. Un atac que no va sentar gens bé a Cristina, que va començar a carregar contra ell: "Ara entenc per què la teva dona va marxar amb aquell noi d'Eivissa que ara és parella meva. Per mi ets una decepció d'home. No em fio gens de tu. Només hem estat junts quatre mesos i en aquest últim mes teníem molts problemes... No m'agrada la seva vida". 

 

Davant de tot això, Matamoros va afartar-se: "Crec que t'ha agradat molt la televisió, després de dir que t'agradava molt poc. Després de trencar 70 vegades en dos mesos, em vas trucar durant una nit amb crisis... Podria ensenyar els milers de missatges que m'enviaves i els altres mil que esborraves perquè te'n penedies". 

Kiko Matamoros  Sálvame

Kiko Matamoros / Sálvame

Tot això, en un ambient summament tens i els altres col·laboradors amb la boca oberta. Com acabarà tota aquesta història? Seguiran atacant-se mútuament?

 

 

Comentaris