Preocupació per Kiko Matamoros: "No s'està cuidant gens"

Kiko Matamoros no ha deixat d'anar a treballar a 'Sálvame' durant el confinament. El col·laborador està preocupat pel seu fill Diego, que ha donat positiu en coronavirus i està aïllat a casa, però això no impedeix que segueixi complint amb la seva feina. Cada tarda el veiem a plató, el que ha permès que aquest dijous li entressin ganes de confessar com està vivint aquesta situació tan complicada.

Una preocupació que ha tret a la llum públicament: "El meu fill contagiat, jo anant de casa a la feina tota l'estona... A més a més no m'estic cuidant gens, estar tancat no m'ajuda. No faig esport, estic menjant com un porc. Em passo el dia menjant crispetes, frànkfurts, hamburgueses...". 

Aquests dies Instagram va ple de famosos aprofitant el temps lliure per cuidar-se, fer rutines d'exercici a casa i provar receptes saludables. Kiko Matamoros, però, no entra dins d'aquest grup. Sempre ha treballat molt el seu físic al gimnàs, però ara que està tancat sembla que no té ganes de seguir cuidant-se a casa.

Kiko Matamoros, a 'Sálvame'   Telecinco

Kiko Matamoros, a 'Sálvame' / Telecinco

 

Un canvi de rutina que no l'ajuda, tenint en compte que ell també forma part del col·lectiu de risc. La seva xicota s'ha mostrat molt preocupada per aquest canvi de Kiko, que assegura que no pot fer res per modificar.

Més informació
 

Comentaris