Kiko Matamoros rep l'alta després d'operar-se d'un tumor de bufeta

Kiko Matamoros ha rebut l'alta hospitalària aquest matí després d'estar ingressat gairebé una setmana. El col·laborador de 'Sálvame' va haver de ser intervingut per un tumor a la bufeta que va preocupar els metges, que creien que podia arribar a ser molt greu. L'operació va anar bé i va passar a planta per recuperar-se abans de poder anar sense sonda. La seva xicota, la Miss Marta López, l'ha acompanyat durant els primers dies mentre els fills de Matamoros acudien al centre per visitar-lo. Avui ha estat Laura qui ha recollit al pare i l'ha fet de xòfer fins a casa, vinguda directament de l'aeroport després d'una temporada a l'Argentina.

Aquest cap de setmana va atendre una trucada de 'Viva la vida', en la qual va confessar que és optimista de cara a la recuperació encara que han d'esperar els resultats de la biòpsia. Ara, en la seva reaparició ha aprofitat per parlar amb els micròfons d'Europa Press a les portes de l'hospital.

Kiko Matamoros reapareix Europa Press

Kiko Matamoros reapareix / Europa Press

"Estic molt esperançat perquè probablement no necessitaré rebre cap tractament més per lluitar contra aquest tumor. Estic estupendament, només una miqueta marejat perquè tot aquest temps he estat estirat en un llit. Però m'han tret la sonda, he anat al lavabo tres cops i anem bé. Perfecte. L'ensurt me l'he emportat jo, encara que estic molt content amb com ha anat tot. Estic optimista i content", començava.

 

Ha tornat a recalcar que encara ha de rebre els resultats de les proves, però sembla que tot pinta bé: "Els metges m'han dit que he de ser optimista perquè és molt possible que no hagi de fer quimioteràpia. És una notícia molt bona. Evidentment m'hauré de fer revisions periòdiques, però de com semblava en un principi a ara... hi ha una diferència abismal".

Kiko Matamoros i la nòvia arriben a l'hospital  Europa Press

Kiko Matamoros i la nòvia arriben a l'hospital / Europa Press

Ara toca recuperar-se, encara que té previst agafar un avió a finals de setmana per acudir a Melilla a donar suport a la seva xicota en el certamen de Miss Món. De ben segur que els companys de 'Sálvame' van un seguiment exhaustiu de la seva recuperació. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?