Kiko Hernández, penedit: "Em guanyava la vida d'una manera molt lletja"

Els col·laboradors de 'Sálvame' no gaudeixen d'una imatge gaire bona. Reben crítiques ferotges cada dia per culpa de la seva feina, una manera de fer televisió que molts no suporten. Sempre n'han fet cas omís, conscients que la premsa del cor té molts detractors. Ara bé, Kiko Hernández ha fet un al·legat durant l'últim programa que ha fet reflexionar a més d'un.

Tot començava amb l'emissió d'un vídeo antic que el mostrava discutint-se amb Encarni Manfredi a 'Crónicas Marcianas'. Hernández sempre ha estat contundent, sense pèls a la llengua ni vergonya a l'hora de criticar algú a la cara. És protagonista d'un munt d'enfrontaments en el programa, però això no impedeix que al cap del temps reflexioni sobre la imatge que projecta.

I és que veure's així d'enfurismat en directe no li ha agradat gens. De fet, ha assegurat que no està gens orgullós de moltes coses que ha fet a televisió: "En aquella època ens dèiem de tot per diners. És trist, però és així. La vida ha canviat...".

Kiko Hernández  Sálvame

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

"Abans em guanyava la vida d'una altra manera, potser més bruta. Em deien que posés verda una persona encara que jo no tingués res en contra, però guanyava un dineral si posava a parir aquella persona que mai no m'havia fet res. Ara no ho faria", confessava visiblement emocionat.

Penedit, es mostrava avergonyit davant la seva feina a 'Crónicas Marcianas': "No estic demanant perdó, simplement estic dient que no tornaria a fer aquell tipus de televisió. Ho feia, jo només veia els diners perquè pensava que això passaria molt ràpid i no sabia quant duraria".

 
Kiko Hernández a 'Crónicas Marcianas'

Kiko Hernández a 'Crónicas Marcianas' / Telecinco

Aquestes paraules obrien un front que ràpidament va aprofitar Paz Padilla: "Xavier Sardà, el presentador de 'Crónicas', era conscient que us feien fer això?". Però Kiko no volia entrar en conflictes i va intentar escaquejar-se: "Xavier, si jo dic que no parlaré de cap programa que m'ha donat per a viure, no ho faré. Però no diguis que no eres conscient".

Molts teleespectadors van quedar-se sorpresos davant del relat de Kiko, ja que consideren que el que fa ara a 'Sálvame' no és tan diferent del que feia a 'Crónicas'. Sigui com sigui, sembla que el col·laborador ha reflexionat al respecte. 

Més informació
 

Comentaris