Kiko Hernández i Mila traeixen Chelo García Cortés: “Ens va demanar diners”

'Sálvame' s'ha fet d'or durant tots aquests anys gràcies a les constants baralles entre els col·laboradors. És evident que surt molt més a compte que els treballadors omplin les hores del programa amb els seus propis drames, una tàctica que segueixen fent servir perquè els funciona. Cada tarda fan les delícies dels teleespectadors amb una nova discussió, baralla o retret. L'última? Un lleig atac de Mila Ximenez i Kiko Hernández cap a Chelo García Cortés. Què ha passat? La col·laboradora es troba concursant a 'Supervivientes', una absència que han aprofitat per treure a la llum un episodi que la deixa en evidència.

Chelo García Cortés  Supervivientes (1)

Chelo García Cortés a 'Supervivientes' / Telecinco

Durant els últims dies de Chelo a Espanya, poc abans de traslladar-se a l'illa, la seva dona va acudir al 'Deluxe' per donar-li ànims. L'entrevista va acabar sent un malson per a ella, per això, ja que va treure a la llum com de malament que ho han passat per culpa dels problemes econòmics que travessen. S'ha dit que devien més d'1,5 milions d'euros, una xifra que les tindria asfixiades: "Quan Chelo m'explica els nostres problemes econòmics em parteix l'ànima, em treu la il·lusió i em pren la vida... Vaig agafar una depressió, tinc atacs d'ansietat i de pànic", deia Marta en aquella entrevista.

La situació econòmica del matrimoni era desesperada per culpa del deute de Chelo, el que la va forçar a demanar ajuda als seus companys. I ara, molt de temps després, la Mila i en Kiko Hernández l'han venut en confessar que els hi va demanar diners: "Chelo em va demanar 12.000 €, però no li vaig prestar. Li vaig fer alguns favors, per això. Quan torni que en parli, si vol, o que no ho faci...", deia Kiko poc després que Mila ho traiés a la llum per primer cop: "Li vaig demanar diners i a través meu em va demanar que li digués al Kiko".

 
Kiko Hernández a 'Sálvame'  Telecinco

Kiko Hernández a 'Sálvame' / Telecinco

Però això no és tot, ja que després de deixar caure aquesta intimitat, Kiko va acusar-la d'intentar robar-li una feina: "Ella volia casar a la gent a l'empresa d'oficiar bodes en la qual treballo i que jo em quedés a casa". Una confessió que deixa Chelo en evidència quan no es pot defensar... Era necessari treure-ho a la llum just ara? Amb quina finalitat?

Més informació
 

Comentaris