Kevin Spacey, acusat d'assalt sexual per l'actor Anthony Rapp i un altre home

L'actor nord-americà Anthony Rapp i un altre home, que ha preferit preservar el seu anonimat, han demandat Kevin Spacey per assalt sexual en dos incidents que haurien tingut lloc fa tres dècades. Fa un parell d'anys que el protagonista de 'House of cards' és a l'ull de l'huracà per un seguit d'acusacions d'aquest tipus, les que continuen multiplicant-se.

Aquesta última arriba ara als tribunals, després que Anthony Rapp l'hagi acusat d'intentar abusar d'ell sexualment quan només tenia 14 anys. L'actor estaria fent d'actor en una obra de Broadway quan va conèixer Spacey, allà l'any 1986. Va ser llavors quan el va convidar a una festa en el seu apartament, en el qual hauria fet un "avenç sexual no desitjat" cap al nen: "El va aixecar fins a un llit i es va ajaure sobre el seu cos. El nen va córrer cap a un bany i poc després va poder anar-se'n del lloc". Kevin Spacey tenia llavors 27 anys, tretze més que Anthony. 

Anthony Rapp denuncia Kevin Spacey   Europa Press

Anthony Rapp denuncia Kevin Spacey / Europa Press

L'altre home que ha denunciat Spacey, identificat com a C. D, hauria conegut l'actor en una classe d'interpretació que impartia aquest el 1981. Dos anys després, quan només en tenia 14, hauria patit abusos per la seva part. A la demanda explica que Spacey el va convidar al seu apartament i que va mantenir relacions sexuals amb ell: "Un incident que es va repetir en diferents ocasions i que va finalitzar quan Spacey va intentar sodomitzar el denunciant, que va aconseguir alliberar-se i va fugir". 

 

Ambdós al·leguen que haurien patit danys emocionals a causa d'aquestes trobades, per la qual cosa reclamen una compensació. Dos nous casos que se sumen a la llarga llista de demandants que estan dilapidant la carrera del mític actor. 

 

Comentaris