Katy Perry ensenya el seu cos: "La realitat del postpart quatre dies després"

Katy Perry i Orlando Bloom van anunciar el passat cap de setmana que havien estat pares de la seva primera filla en comú, una nena a qui han anomenat Daisy Dove. La parella ha estat molt discreta durant tota la seva relació, una actitud hermètica amb els mitjans que també han mantingut durant l'embaràs. Ara bé, això no vol dir que la cantant hagi deixat d'estar activa a Instagram: més aviat tot el contrari.

Van voler confirmar que el part havia anat bé amb una col·laboració amb Unicef, una reflexió molt significativa: "Estem surant en amor i sorpresa per l'arribada segura i saludable de la nostra filla. Sabem que som afortunats i no tothom pot tenir una experiència de part tan pacífica com la nostra".

Katy Perry ensenya la realitat del postpart   Instagram

Katy Perry ensenya la realitat del postpart / Instagram

Ara ha estat Katy Perry qui ha volgut connectar amb altres mares. Com? Amb una publicació en el seu perfil que ha fet parlar molt. Sense vergonya, la cantant ha compartit una imatge seva que evidencia com de dur que és el postpart: panxa gran quatre dies després de donar a llum, amb roba interior especial per a la lactància, sense pentinar ni maquillar. La veritable cara del postpart, amb la qual lluita contra les fotos d'altres famoses estupendes que sembla que no hagin passat per un part.

 

La cantant va voler simular que estava al photocall dels premis MTV VMA's en etiquetar els dissenyadors del seu look. El toc d'humor? Dir que el seu pentinat mal fet i l'absència de maquillatge era fruït d'una marca coneguda com "esgotament". La publicació ha rebut moltíssims aplaudiments d'altres mares, contentes en veure que algunes famoses també mostren aquesta realitat. 

 

Més informació
 

Comentaris