Justin Bieber torna el 2020 després de gairebé cinc anys allunyat de la música

Quin regal de Nadal han rebut totes les fans de Justin Bieber! Fa gairebé cinc anys, el cantant es va retirar del món de la música indefinidament per problemes personals, entre els quals destacava la depressió i l'ansietat. Durant aquest període, l'artista es va anar allunyant progressivament de la vida pública, deixant fins i tot d'aparèixer en esdeveniments musicals i televisius. 

Durant aquest temps Bieber va tornar a provar sort en l'amor amb Selena Gomez, va fer privat el seu compte d'Instagram i es va casar en secret amb Hailey Bieber, sent aquesta última la desencadenant d'un canvi en el cantant i el seu major suport des de llavors.

 

Ara, Justin sembla tenir el cap ben amoblat; ja no és aquell nen ric i mimat que se les donava de llest i utilitzava la seva fama com a abús de poder. Durant els últims dos anys, Bieber s'ha mantingut relaxat, dedicant-se a la seva família i a ell mateix. I tot i que l'hem vist participar en alguna col·laboració musical, el jove ha estat fidel a la seva paraula i no ha llançat res nou.

I els seus fans ja estaven a punt de morir a causa de la sequera Bieber quan el cantant ha llançat un espectacular comunicat. 2020 és l'any de la seva tornada. Yummy és el nom del nou single de Bieber, que sortirà a la llum el pròxim 3 de gener. I no només això, als fans americans els espera una gira per tot els Estats Units i el Canadà, i a les que tenen la mala sort de viure en altres països, Justin promet que aviat estarà disponible un nou àlbum i una docu-sèrie sobre la seva vida. 

 

Comentaris