Justin Bieber revela que pateix una malaltia infecciosa greu

Justin Bieber ha rebut un munt de crítiques aquestes últimes setmanes pel seu aspecte físic, el que ara ha volgut respondre. Com? Amb una confessió dura que treu a la llum el perquè d'aquest canvi de look: una malaltia.

Ha estat a Instagram on ha explicat què li passa, el que ha acabat amb les especulacions: "Mentre que molta gent no para de dir que el meu aspecte és terrible i que consumeixo metamfetamina, del que no se n'adonen és que he estat diagnosticat recentment amb la malaltia de Lyme". 

Es tracta d'una malaltia infecciosa que es contrau per la picadura d'una paparra, una afecció que provoca erupcions a la pell i que se suma a una altra que hauria patit recentment: "No només això, sinó que vaig tenir un greu cas de mononucleosis crònica que va afectar la meva pell, funcions cerebral, energia i el conjunt de la meva salut".

Amb aquestes declaracions ha preocupat molt els fans, que volen saber-ne més. És per això que Bieber ha assegurat que en parlarà en respecte en un documental que publicarà aviat a Youtube: "Es podrà saber tot el que he estat combatent i superant".

 

Els últims anys del cantant no han estat fàcils, per culpa d'un consum de drogues i una depressió que encara està superant: "Estic tenint el tractament adequat que ajudarà a tractar aquesta malaltia que de moment és incurable, però tornaré millor que mai". 

Més informació
 

Comentaris