Julio Iglesias trenca el seu silenci i explica per què està tan desmillorat

Fa un parell de mesos que Julio Iglesias és en boca de tots. El problema va aparèixer quan es va filtrar una imatge que el mostrava clarament desmillorat, pràcticament sense poder caminar. Acompanyat de dues joves, les seves cuidadores, el mític cantant s'ajudava d'elles per no caure durant el passeig, el que va generar molt de neguit entre els seus seguidors. El deteriorament de la seva salut ha fet parlar molt, així com la manca de concerts. Què li passa? Fins ara havia mantingut una discreció total, tant ell com el seu entorn més proper. Ara bé, els comentaris eren tants, que finalment ha optat per donar la cara i parlar sobre el tema.

Julio Iglesias, pràcticament sense poder caminar   Telecinco

Julio Iglesias, pràcticament sense poder caminar / Telecinco

 

Ho ha fet en una publicació a Instagram molt inesperada: "Sempre vaig pensar que recordar era com fer marxa enrere a la meva vida i viure lligat al passat. Fa dos mesos i mig, gairebé em trenco la cama dreta i el turmell esquerre en una caiguda ximple des d'un pont de casa meva. En aquest temps he estat sense poder caminar, gairebé, i fent exercicis de recuperació. M'he entretingut, mentrestant, fent una volta pel meu passat. He vist concerts amb petites històries molt simpàtiques que vull compartir amb la meva gent. Aquesta petita gran història és una prova d'aquest llegat increïble que m'han donat tantes i tantes persones amb tanta estima. Gràcies, gràcies i gràcies!". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre pensé que recordar era como dar marcha atrás a mi vida y vivir atado al pasado. Hace dos meses y medio casi me rompo la pierna derecha y el tobillo izquierdo en una caída tonta desde un pequeño puente de mi casa. En este tiempo, que he estado sin poder casi andar y haciendo mis ejercicios de recuperación, me he entretenido dando una vuelta por mi pasado. He visto conciertos con pequeñas historias muy simpáticas que quiero compartir con todas mis gentes. Esta pequeña “grande” historia es una prueba de ese legado increíble que me han dado tantas y tantas gentes con tanto cariño. Gracias, gracias, gracias!

Una publicación compartida de Julio Iglesias (@julioiglesias) el

 

Amb aquest missatge explica, per fi, què li havia passat i envia un missatge clar: que està recuperant-se a poc a poc i que no és una cosa tan greu com se sospitava. 

Més informació
 

Comentaris