La presentació en societat de les bessones de Julio Iglesias, per 130.000 €

Les filles bessones de Julio Iglesias estan decidides a convertir-se en estrelles... o, si més no, a viure com si de dues conegudes actrius de Hollywood es tractessin. Sembla que els hi agrada el glamour, la fama i els flaixos, el que estan demostrant des que han complert els 18 anys.

Les hem vist deixant-se una milionada a un prestigiós hotel de Montecarlo, però aquesta no és l'única gran despesa que han fet aquest mes. Nova York s'ha vestit de gala aquest cap de setmana en una festa dels MET que ha congregat les famoses més internacionals del món, una catifa vermella solidària que les bessones Iglesias no es van voler perdre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Victoria (@victoriaiglesiasr) el

Els fotògrafs van captar, així, l'espectacular entrada en societat de Cristina Victoria Iglesias. Les filles del cantant i Miranda Rijnsburger van passejar-se per l'estrafolària catifa vermella... però sense vestit estrany. Vam veure Katy Perry disfressada de dona canelobre i Lady Gaga despullant-se a mesura que avançava la nit. Ara bé, elles van fugir de l'originalitat dels vestits de les convidades i van apostar per dos dissenys impressionants. 

El seu pare té molta amistat amb el dissenyador Oscar de la Renta, l'artífex dels models de les noies. Sense paraules va quedar-se tothom en veure-les enlluernar amb un vestit summament especular. Una en rosa i l'altre en blau, però el mateix disseny d'alta costura: moltíssim volum, cua llarga, plomes, efecte degradat, cames al descobert... Una meravella feta a mà. 

Com sembla lògic, el somni d'anar a aquesta prestigiosa festa no és barat. Primer de tot, hem de calcular el preu del vestit (encara que se'ls hagi regalat, cada vestit no baixaria dels 12.000 €). Però és que la llista de despeses és enorme. Segons els càlculs de 'Vanitatis', Julio Iglesias s'hauria deixat 130.000 € en el caprici de les nenes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Oscar de la Renta (@oscardelarenta) el

Hem de comptar els seus outfits, des del vestit fins a les sabates i les joies. Però també la invitació de la festa, que exigeix que cada convidat doni 35.000 € com a mínim. I, òbviament, l'hotel en el qual s'han allotjat... que no baixava dels 5.000 € la nit (l'habitació més senzilla).

 

El viatge des de Miami tampoc no seria barat, tant si han viatjat en un vol regular com si han agafat el jet privat del pare (que gastaria 30.000 € en un viatge d'aquesta durada). I, a més a més, s'ha de sumar el preu del xòfer. 

La suma va augmentant i augmentant, fins a arribar a una xifra escandalosa. El cantant es queda, per això, amb l'orgull de veure les seves filles presentant-se en societat d'aquesta manera: "Estic molt orgullós de les meves filles Cristina i Victoria a la seva primera gala del MET de la mà del seu germà de l'ànima Oscar de la Renta".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estoy muy orgulloso de mis hijas Cristina y Victoria en su primera Gala del Met de la mano de mi hermano del alma Oscar de la Renta!

Una publicación compartida de Julio Iglesias (@julioiglesiasofficial) el

Una nit màgica que els hi hauria fet una il·lusió immensa... tot i l'elevadíssim preu que hauria comportat.  

 

Comentaris