Enrique Iglesias es trenca: "Vaig estar 10 anys sense parlar amb el meu pare"

No és gens habitual que Enrique Iglesias concedeixi entrevistes parlant sobre la seva vida privada, ja que sempre ha intentat mantenir-se aliè al focus mediàtic que l'envolta des que va néixer. El fill petit de Julio Iglesias i Isabel Preysler ha parlat amb 'Icon' en una conversa molt cridanera que ha aprofitat per confirmar que la relació amb el seu pare no és ni molt menys perfecte.

S'ha parlat molt sobre un distanciament entre pare i fill que hauria provocat que estiguessin anys sense parlar-se. Una notícia bomba que ara es confirma: "Quan jo tenia 18 anys em vaig separar de la meva família completament. Va ser difícil... Vaig marxar i durant deu anys no vaig tenir absolutament cap contacte amb el meu pare. No vaig tenir contacte amb ell fins que va morir el meu avi, el 2005, quan jo ja tenia 30 anys. Són molts anys... Vaig patir molt. Però el que sentia per la meva música em donava força. I sobretot perseguia l'objectiu de fer-ho a la meva manera". 

El problema? L'exmànager de Julio Iglesias va revelar que la guerra entre pare i fill va esclatar quan Enrique va començar en el món de la música: "Enrique li va enviar el disc al seu pare i aquest li va dir que era una porqueria i que no arribaria a res. Que qui sabia de música era ell i que havia de recolzar-se en ell". 

Enrique Iglesias  Europa Press

Enrique Iglesias / Europa Press

Enrique només confessa que han tingut dificultats: "Ambdós som molt competitius. Ens tenim un respecte mutu, més ara que fa 25 anys. És el meu pare i l'estimo amb tota la meva ànima. El respecto i admiro i fins i tot en part entenc les coses que ha fet en la seva carrera i en la seva vida personal". 

Sembla que tot s'ha solucionat entre ells, per això, ja que Enrique hauria donat el pas de trucar-lo per telèfon per disculpar-se: "De seguida va agafar el telèfon. Vam tenir una conversa molt maca. Estava bé d'ànim. Va ser una conversa d'aquelles en les quals ets conscients que ets especial. Em va reconfortar molt". 

 

Una situació tensa que a poc a poc va millorar: "Ara ho penso més. Vaig plorar molt al principi... Especialment en un moment en concret. Vaig anar a San Francisco a gravar el meu primer disc. Vaig estar un mes allà i recordo tornar a l'hotel, veure'm sol i posar-me a plorar. Allà recordo preguntar-me que què estava fent, perquè havia perdut el contacte amb la meva família per complet. Va afectar a tot. Amb el meu pare sobretot, però també amb la resta de la família".

Julio Iglesias concert  Europa Press

Julio Iglesias concert / Europa Press

Unes paraules molt esperades que confirmen el rumor de la baralla entre pare i fill. 

Més informació
 

Comentaris