Suspenen el judici de la demanda de paternitat de Julio Iglesias

Bones notícies per a Julio Iglesias. El jutjat de València que porta la demanda de paternitat que va imposar contra ell Javier Sánchez Santos ha decidit suspendre la vista. El tribunal assegura que no ha tingut prou temps per estudiar les qüestions prèvies que hauria plantejat la defensa de l'estrella, segons explica 'Europa Press'. 

Per una banda, el jutge estaria intentant decidir si realment es troben en un cas ja jutjat -el que al·lega l'advocat de Julio Iglesias, ja que la mare del valencià ja va intentar demostrar que havia tingut un fill amb el cantant-. Però, a més a més, tenen entre mans la nova prova d'ADN que ha presentat el jove. S'ha de decidir si és lícita o no i si s'ha de tenir en compte a la causa o no.

Javier Santos  Europa Press

Javier Santos /  Europa Press

Sánchez Santos ha concedit unes declaracions en conèixer la notícia, amb les quals ha volgut deixat clar que no l'ha sorprès gens la decisió: "Estic lluitant contra un gegant. Sóc realista, sé el tipus de persona contra el qual m'enfronto".

 

La cita d'avui al jutjat ha servit únicament per a què el detectiu que va obtenir la prova d'ADN expliqués com ho havia aconseguit. El problema? Que va agafar un objecte d'un dels fills de Julio Iglesias sense permís ni consentiment, per la qual cosa el jutge podria negar-se a acceptar-ho com a prova vàlida.

Julio Iglesias  Europa Press

Europa Press

Sigui com sigui, el que queda clar és que el judici s'allargarà encara més. Primer cal veure què acaba decidint el jutge, però també esperar a veure si l'advocat del cantant decideix recórrer. És poc probable que el jove valencià aconsegueixi ser reconegut com a fill de Julio Iglesias, però tot està per veure. 

 

Comentaris