El trauma infantil de Juanra Bonet: "Era brossa, sempre he estat un covard"

Juanra Bonet s'ha sincerat a 'Boom' sobre un dels seus records més dolorosos. El presentador va viure un episodi molt traumàtic quan estava a l'escola, el que treia a la llum després de la confessió d'un dels concursants del concurs. Què li passava? Miguel Ángel deia que jugava de defensa perquè en realitat no sabia jugar bé a futbol, el que va recordar a Juanra com era participar en l'equip de futbol de l'escola.

"A mi em passava una altra cosa. No era porter... Us juro que això és veritat. Sempre m'elegien l'últim i, lògicament, em posaven darrere del porter. No exagero, us ho prometo. Em feien servir com un tercer pal. I el pitjor de tot és que no servia de res, perquè jo m'apartava quan venia la pilota", afirma.

 
Juanra Bonet   Antena 3

Juanra Bonet / Antena 3

Explica que sempre es reien d'ell, ja que a la mínima que algú s'apropava ja es posava les mans a la cara. Una actitud que no canviava ni tan sols quan els seus pares anaven a veure'l jugar. Assegura que ara s'ho pren amb humor, però que llavors era un autèntic drama haver de jugar. Un trauma infantil que encara arrossega: "Era brossa. Sempre he estat un covard". Una anècdota que ha fet les delícies dels seus seguidors, que s'han sentit molt malament per ell però que adoren que s'obri d'aquesta manera. 

Més informació
 

Comentaris