Les misterioses vacances de Juan Urdangarin, tot sol i tancat a un hotel

El fill gran dels Urdangarin, Juan Valentín, és segurament qui més ha patit l'empresonament del pare. Amb 19 anys, és plenament conscient de la repercussió que ha tingut en la seva família, en la reputació i economia. Mai no ha fet declaracions al respecte, malgrat que és un dels nois més buscats. Sempre allunyat del focus mediàtic i les càmeres, intenta passar el més desapercebut possible.

Sabem que ha marxat a fer voluntariats a diversos països d'Àsia, que ha estudiat al Regne Unit... Però feia molt que no sabíem res d'ell. Fins ara, que una revista del cor portuguesa l'ha enxampat de vacances a Lisboa.

Portada revista Nova Gente

Portada revista Nova Gente

 Les vacances del primogènit dels Urdangarin Borbó no deixen de ser bastant estranyes. Primer de tot, perquè a les fotografies que han captat els paparazzi sempre apareix sol. De fet, afirmen que s'hauria reclòs en un apartament de luxe per amagar-se durant uns dies de soledat.

A les fotografies que publiquen se'l veu en una cafeteria, tot sol mentre esmorza i fuma una cigarreta. Afegeixen que alguns testimonis haurien donat fe de la seva rutina: surt de l'hotel a les 9 h del matí, esmorza a una cafeteria de productes biològics durant mitja hora i torna a tancar-se a casa. Sense parlar ni amb cap mena de companyia.

 
Juan Urdangarin

Juan Urdangarin en una fotografia d'arxiu / Europa Press

El més estrany de tot és que realitzi aquest tipus de vacances amb la seva edat. Com tampoc no és gaire habitual que gent jove esculli la luxosa zona en la qual estava el seu apartament, ja que seria un barri proper a la zona d'ambaixades sense cap mena d'atractiu turístic ni bars ni discoteques. Unes vacances molt estranyes, de les quals de ben segur que s'intenta saber alguna cosa més. 

Més informació
 

Comentaris (4)
ai, beneits!!! Fa 21 dies
S'ha vist amb el seu papá. Qui es creu que està empresonat? Ens prenen per rucs???
David Fa 23 dies
És estrany però també cal dir que, molta gent se sent còmoda tenint estades de solitud. Perquè no crec que estigui sol tot l'any.
Mon Fa 23 dies
Kin collons o redacten com si pobric estigues depresiu...te 19 anys i carregat de calers! Ek meu fill te la mateixa edat i a pencat com un desgraciat per pagar-se la matricula de la universitat, per cert publica ! I akest poca vergonyes estan reclosos en un apartament de luxe!!! A treballar i a guanyar-te en pa miseria com tota la seva familia!!!! Xuxopters
Susi Fa 23 dies
A trobar-se amb el seu pare .Com que de cales no els ni falren van en apartaments de luxe