Juan Salazar de Los Chunguitos, ingressat per coronavirus

Juan Salazar ha estat ingressat a l'hospital amb símptomes de coronavirus. L'estat de salut del cantant de Los Chunguitos no és greu, però la seva família està molt preocupada. Ha estat la seva germana, Toñi Salazar, qui ha confirmat la notícia en una entrevista a la revista 'Semana'. "Sembla que està bé, però l'ensurt ha estat immens. No podem veure'l ni tampoc no tenim contacte directe amb l'equip mèdic... Tot el que sabem és a través de la meva neboda", explica.

Una situació que genera molta impotència: "Et preguntes "Déu meu, com ho faig? Com m'informo?". És que és molt complicat. Sabent que un familiar teu està a l'hospital i no tens contacte amb ell doncs és el doble de preocupació. Tota la família ens reunim a les onze de la nit per un grup de Whatsapp i resem, esperem que tot surti bé. No només amb el meu germà, sinó també per totes aquelles persones que estan patint". 

Los Chunguitos   Europa Press

Los Chunguitos / Europa Press

Una situació que també afecta a la seva carrera musical: "Està tot paralitzat. Tenia tantes ganes de reunir-me amb el públic i cantar les nostres cançons a la gira... És el somni de la meva vida, ara mateix, que el meu germà i tothom es recuperi".

 

La cantant d'Azúcar Moreno està confinada a casa sola, per tal de no posar en risc la resta de la família: "No vull estar amb la meva neta i el meu fill. En el seu moment vaig pensar que seria millor estar sola a casa. Però em passo el dia sencer plorant... Totes les nits al balcó, quan comencen a aplaudir, em farto a plorar". 

 

Més informació
 

Comentaris